Hyppää pääsisältöön

Asiakaslähtöisten palvelujen kehittämisen koulutus

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto
Ammatti- ja erikoisammattitutkinto
Kaipaatko uusia näkökulmia ja osaamista palveluiden kehittämiseen? Haluatko oppia hyödyntämään palvelumuotoilua tehokkaasti työssäsi? Tämä koulutus tarjoaa tietoa ja käytännön työkaluja asiakaslähtöisten palvelujen kehittämiseen ja paremman asiakaskokemuksen luomiseen.

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksessa syvennät ammattitaitoasi ja osaamistasi palveluiden kehittämisen eri osa-alueista. Saat valmiuksia palvelujen asiakaslähtöiseen kehittämiseen, opit ymmärtämään asiakkaan tarpeita ja otat haltuun palvelumuotoilun prosessin ja palvelumuotoilun menetelmät. Saat työkaluja ja osaamista projektinhallintaan, tutustut ketterään kehittämiseen ja opit tekemään kokeiluja. Tuotat organisaatiotasi hyödyntäviä uusia ideoita vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja kehität valitsemaasi palvelua, johon saat ohjausta ja tukea kouluttajilta ja vertaisopiskelijoilta.

Koulutuksen suoritettuasi osaat kehittää ja uudistaa oman ammattialasi palveluja, tunnet kehittämisprosessin eri vaiheet, osaat ottaa rohkeasti käyttöösi uusia välineitä ja menetelmiä, osaat tehdä nopeita ja ketteriä kehittämisen kokeiluja, osaat työskennellä osana kehittämistiimiä ja toimia innovaattorin roolissa omalla vastuualueellasi.

Tutkinnon suoritettuasi saat virallisen tutkintotodistuksen osaamisestasi. 

Voit hakea koulutuksen jälkeen ammattikorkeakouluun tai yliopistoon jatko-opintoihin. Omnia on hyvä ympäristö suunnitella myös yritystoimintaa ja kartuttaa yrittäjyysosaamista. Kestävän kehityksen teemat kulkevat mukana osana opintoja ja näyttöjä opiskelujesi ajan. Sinulla on mahdollisuus suorittaa opintoja tai työelämässä oppimisen jaksoja ulkomailla.

Tutustu toteutussuunnitelmaan (eperusteet.opintopolku.fi) ja lue lisää tutkinnon rakenteesta (eperusteet.opintopolku.fi).

Koulutuksen tiedot

Mitä valmiuksia tarvitset?

Koulutus soveltuu henkilöille, jotka työskentelevät palveluiden tai toimintamallien kehittämisen parissa – esim. asiantuntijoille, projektivastaaville, esihenkilöille ja yrittäjille. Työpaikka voi olla julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektorilla.

Tutkinnon suorittaminen vaatii työ- tai harjoittelupaikan. Tutkinnossa vaadittava osaaminen arvioidaan työpaikalla tehtävissä työtehtävissä.

Koulutuksen kesto

Opintojen kesto on yksilöllinen. Keskimäärin opinnot kestävät 1 vuoden. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan ja siihen vaikuttavat mm. aikaisemmat opintosi, työkokemuksesi sekä yksilöllinen opiskelutarpeesi.

Toteutus

Koulutus muodostuu etä- ja lähipäivinä toteutettavista koulutuspäivistä (max. 10 kpl), joita järjestetään noin kerran kuukaudessa. Koulutuspäivät ovat konkreettisia ja käytännönläheisiä ja ne tukevat omassa työssä toteutettavaa palvelunkehityshanketta. Lisäksi koulutukseen sisältyy oppimistehtäviä, itsenäisestä työskentelyä, yksilö- ja pienryhmäohjauksia ja työssä oppimista

Asiakkaan kokemus

Asiakaslähtöisten palvelujen kehittämisen koulutus tarjoaa oivalluksia ja uutta osaamista

”Työ toi vastaan Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Tämä tutkinto sopi kuin nenä päähän tähän hetkeen elämää”

Lue Marjaanan haastattelu

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Jatkuvassa haussa voivat hakea kaikenikäiset hakijat aiemmasta koulutuksesta riippumatta. Jotkin haut voidaan avata vain kohdennettuina tietyille hakijaryhmille.

Tärkeät tiedot hausta

Opiskelijavalinta

Valinta tehdään hakemuksen tietojen pohjalta. Täytä siis hakemuksesi huolellisesti. Hakijan tulee tutustua jatkuvan haun tärkeisiin tietoihin.

Tutkintoon ei ole pääsykoetta.

Hakeutumista koskevat tiedustelut haku@omnia.fi

Kielitaidon arviointi

Hakija, jonka äidinkieli ei ole suomi, voi osoittaa suomen kielen taitonsa riittävän opiskeluun joko todistuksella tai osallistumalla kielitestiin (taso B1.1). Jos hyväksyttävää todistusta ei ole, niin hakija saa kutsun kielitestiin sähköpostilla. Se tulee läpäistä, jotta haku jatkuisi. Lue lisää kielitaidon arvioinnista.

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50 % opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu. Muutokset ovat mahdollisia.

Oppisopimuskoulutuksen peruuttaminen on maksutonta.

Haku

Hakuaika ilmoitetaan myöhemmin.
Takaisin ylös
Tagit:
Liiketoiminta ja johtaminen
Yrittäjyys